OVER Q

Hoi, ik ben Frank de Wit, maar mijn vrienden noemen mij Q. Waarom? Dat weet eigenlijk niemand. Filmen is al jaren mijn passie. Ik hou van details en werk met aandacht, tijd en niet te vergeten plezier aan het zorgvuldig maken van de film.

Niet getrouwd, maar wel verliefd op 2 vrouwen: mijn vriendin en mijn dochter van 1 jaar oud. Het filmen van die kleine is mijn nieuwe filmproject, maar bovenal sta ik bekend om het maken van trouwfilms, bedrijfsfilms en dronefilms.

Persoonlijk contact is voor mij onmisbaar bij elke filmopdracht. Ik vind het erg belangrijk om mijn klanten goed te begrijpen, zodat ik mee kan denken met de verschillende wensen van iedere klant. Kwaliteit staat boven aan mijn lijst. Een film creëren die motiveert, inspireert, emotioneert en een glimlach tovert op gezichten. De AAAWH, OOOH en HAHA reacties tijdens het bekijken van de film daar ga ik voor!

Wil je kennis maken? Neem contact op of kom naar de Bruidsbeurs Katwijk bij Surf en Beach, naar de Bruidsbeurs van Jouw Mooiste Dag bij SandCbar in Katwijk of naar Bruidsbeurs Oegstgeest bij Kasteel Oud Poelgeest.

Top Trouwbedrijven Awards

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen?

@frank _ filmmaker
Beste trouwvideograaf
Brandweer video

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik dan op de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen.
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?