Bedrijfsfilm laten maken

 

Een bedrijf kan niet meer zonder bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm geeft u de kans om uw bedrijf op een originele manier op de kaart te zetten. Door middel van een bedrijfsvideo kunt u klanten of werknemers efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen in uw bedrijf.

Q Quality Movies heeft ruime ervaring met bedrijfsfilms en promotievideo’s om producten en diensten op een visuele manier in beeld te brengen. Ook instructievideo’s behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast leent het maken van een bedrijfsfilm zich ook voor zowel interne als externe communicatie over uw diensten of product. Samen met u kijken we naar uw wensen, de doelgroep en het doel van de film.

Tarieven

Vanaf € 250,-

Wij gaan voor maatwerk. Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen. Graag komen wij in contact met u om de opdracht te bespreken en een passende offerte op te maken.

Veilig werken

Veiligheid staat bij Q Quality Movies voorop. Wij zijn VCA-VOL gecertificeerd wat het mogelijk maakt om op o.a. bouwplaatsen veilig te filmen. Ook zijn wij gecertificeerd om met drones veilig te kunnen werken.

Wij hebben onder andere gewerkt voor:

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik dan op de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen.
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?