Beste trouwvideograaf

Beste trouwvideograaf van Nederland!

 

“De winnaar in de categorie TROUWFILM is geworden: trouwvideograaf Frank de Wit van Q Quality Movies!”

Dit kreeg ik te horen tijdens de gala-avond van de TOP Trouwbedrijven AWARDS. ZO GAAF!

Deze AWARD is geweldige erkenning, maar een tevreden bruidspaar die (na)geniet van hun bruiloft en trouwfilm is nog waardevoller.

Trouwfilm laten maken

Willen jullie een trouwfilm laten maken? Deze bruidsparen gingen jullie voor:

 

Dit bieden wij aan:

Z

All-in prijs

Wij vinden het belangrijk dat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Bij Q Quality Movies werken wij met een prijs die alles dekt. Zo zijn er geen reis of parkeerkosten. Ook het gebruik van de drone voor fantastische luchtbeelden zijn bij alle pakketten inbegrepen.

De hele dag aanwezig

Ben je een vroege vogel en start jullie dag om 06.00 of slaap je liever uit om wat langer door te feesten? Geen probleem voor ons! Wij zijn de hele dag aanwezig van begin tot eind. Zo zorgen we ervoor dat we geen moment missen van jullie bruiloft.

Wij zijn er voor jullie

We vinden dat alles bespreekbaar is, dus komen we vooraf een keer langs om de dag en wensen door te nemen. Wijzigen de wensen? Geen probleem! Wij zijn er voor jullie ook als er iets verandert.

Wil je nog meer trouwfilms bekijken?

Ja Graag

Tarieven

1

Echt-genote(n)!

Het moment waar iedereen naar uit kijkt is het moment van het ja-woord. In dit pakket kunnen wij stellig zeggen dat jullie op dit punt van jullie mooiste dag nu echtgenoten geworden zijn! Onze aanwezigheid zal tot het diner zijn.
€ 1250,-

· Tot het diner aanwezig

· Trouwfilm van 10 minuten

· Dronebeelden

· Keuze eigen muziek

· 4K Ultra HD kwaliteit

· Digitaal geleverd

2

Om door een (trouw)ringetje te halen

Ja…. en dat geldt niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de trouwfilm uit dit pakket. Wij zorgen ervoor dat we al jullie momenten vangen en dat de trouwfilm door een ringetje halen is! De schittering zal van het scherm afspatten…
€ 1950,-

· Gehele dag aanwezig

· Trouwfilm van 12 minuten

· Dronebeelden

· Keuze eigen muziek

· 4K Ultra HD kwaliteit

· Digitaal geleverd

3

De kers op de taart!

Wij zijn de gehele dag aanwezig. Als ‘’kers op de taart’’ ontvangen jullie kort na de bruiloft een mini-movie van circa 3 min. Als kersvers bruidspaar geeft dit jullie de kans om deze prachtige dag nogmaals her te beleven.

 

€ 2650,-

· Gehele dag aanwezig

· Trouwfilm van 15 minuten

· Dronebeelden

· Keuze eigen muziek

· 4K Ultra HD kwaliteit

· Mini-movie = trouwfilm 3-5 minuten

· De gehele openingsdansfilm

· Geleverd op USB stick

Extra opties:

3 Minuten extra trouwfilm € 195,- | Alle ruwe beelden geleverd op een harde schijf € 450,- | Extra luxe USB-stick € 45,- | FOMO-edit 12 minuten extra trouwfilm € 585,-

“Gewoon janken… Wat een prachtige film! Je hebt jezelf weer overtroffen. Held!”

~ Steven & Marlize ~

“Frank was de hele dag aanwezig en heeft een prachtige film afgeleverd. Niet langdradig, maar toch zijn alle mooie en grappige momenten te zien. Heerlijk om terug te zien. Een herinnering voor altijd!”

Arjan & Manon ~

''Heee! Ik moet je echt even een berichtje sturen, want wat heb jij voor vakwerk afgeleverd. Die FILM! Niet normaal hoe gaaf hij is. Je hebt de dag zo goed in beeld gebracht. De film is heel mooi, gevoelig, maar vooral ontzettend grappig! Zo’n mooi aandenken. Echt super bedankt!”

~ Mike & Leonie ~

''Na de kennismakingsgesprek verliep de communicatie fijn en zorgeloos. Ook heeft Frank contact opgenomen met onze ceremoniemeesters, zodat hij goed voorbereid onze bruiloft kon gaan vastleggen.''

~ John & Fabienne ~

''Frank, echt complimenten weer!!! Uiteraard weer huilen…. Inclusief Jan haha. Echt heel erg mooi, we zijn er zo blij mee! Ook weer zo anders als dat korte trouwfilmpje, echt ontzettend gaaf gedaan. Heel erg bedankt xxx''

~ Jan & Nienke ~

Willen jullie een trouwfilm laten maken?

Klik dan op de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen.
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?