Een drone is een middel, geen doel. 

Als professionele en gecertificeerde dronepiloot kan Q Quality Movies ervoor zorgen dat het verhaal vanaf de grond beter verteld wordt. Dronefilms worden vaak gebruikt om de beelden vanaf de grond te versterken. Zo neem je de kijker mee naar waar de bruiloft zich afspeelt. Misschien wel aan het strand of in een oud kasteel? Ligt uw bedrijf langs een belangrijke snelweg of heeft het mooie gevelreclame? Een drone is een hulpmiddel om trouwfilms en bedrijfsfilms interessanter te maken.

Tarieven

Drone-opdracht vanaf €250,-
Heeft u enkel interesse in dronebeelden zonder gehele bedrijfsfilm of trouwfilm? Dat is voor ons geen probleem. Wij bieden maatwerk voor elke afzonderlijke opdracht.

Wet- en regelgeving rond het vliegen met drones in Nederland

Er zijn een aantal regels waar wij als professionele dronepiloot aan ons moeten houden. Daarom is het goed om te weten dat wij ROC-light gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn wij op hoogte van de huidige wet- en regelgeving voor het vliegen met drones in Nederland. Op sommige locaties moet een vergunning worden aangevraagd of moet de (lucht)havenmeester in kennis worden gesteld om vliegen mogelijk te maken. Wij zien het als onze taak hier indien nodig maatregelen voor te treffen. Samen met jou kijken wij of de locatie geschikt is om met een drone te vliegen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik dan op de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen.