Steven & Marlize

We zijn in contact gekomen met Frank, doordat hij al bekend was onder onze vrienden en familie waar hij al eerder prachtige trouwfilms voor had gemaakt.

Dat wilde wij natuurlijk ook! Samen met Frank bedachten wij iets anders namelijk; een digitale bruiloft uitnodiging. Dat was echt wel even spannend. Maar jeetje wat een toffe bruiloft uitnodiging is dat geworden!

In de aanloop naar de bruiloft hebben wij regelmatig contact gehad met Frank. Hij denkt mee over mogelijkheden en heeft door zijn ervaring echt bruikbare bruiloft tips. Frank is in onze ogen enorm betrokken, dit hebben wij als bruidspaar heel prettig ervaren.

Wij kozen voor de optie van de aanwezigheid van een extra trouwvideograaf, zodat wij vanuit twee kanten gefilmd werden tijdens de bruiloft bij De Oostdorperhoeve in Wassenaar. Zo werd er geen moment van onze dag gemist op beeld. Frank weet details en sfeer goed vast te leggen. Daarbij is hij creatief en tegelijkertijd bijna onzichtbaar. Al snel na de bruiloft ontvingen wij de korte trouwfilm, waardoor we weer opnieuw van onze mooiste dag konden genieten. Frank, je bent geweldig, nogmaals bedankt voor deze herinnering.

Wil je nog meer trouwfilms bekijken?

Ja Graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Valkenburg Zuid-Holland

06 341 065 98

info@qqualitymovies.nl

Contact opnemen

Mocht u na het bezoeken van onze website nog vragen hebben of meer willen weten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of
bovenstaande gegevens!