John & Fabienne

Onze bruiloft bij Surf en Beach in Katwijk graag wilden vastleggen in bewegende beelden. Na een korte zoektocht kwamen wij uit bij Frank.

Tijdens ons kennismakingsgesprek vroeg Frank naar onze wensen en ideeën en hebben wij zijn werk mogen bewonderen. Gedurende het gesprek voelden we direct een klik. Frank heeft een warme en vriendelijke uitstraling. Hij is een echte professional met liefde voor zijn vak. Ook kwam Frank met een aantal toffe ideeën. Het duurde dan ook niet lang voordat dat wij besloten dat Frank onze trouwvideograaf moest worden.

De communicatie verliep fijn en zorgeloos. Naast het contact met ons als bruidspaar heeft Frank ook regelmatig contact gehouden met onze ceremoniemeesters, zodat hij goed voorbereid onze bruiloft kon gaan vastleggen. Frank heeft een fantastisch oog voor detail en is overal op het juiste moment aanwezig. Hij weet emoties en de sfeer van de dag goed vast te leggen op een onopvallende en ongedwongen manier.

Wij zouden Frank zeker aanbevelen!

Liefs, John en Fabienne

Trouwlocatie Surf en Beach Katwijk

Fotografie Esther van Geenen

trouwjurk Ann & John Bruidsmode

trouwambtenaar Gerard Bol

muziek Reinier Haas.

Wil je nog meer trouwfilms bekijken?

Ja Graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bollenstreek & omstreken

06 341 065 98

info@qqualitymovies.nl

Contact opnemen

Mocht u na het bezoeken van onze website nog vragen hebben of meer willen weten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of
bovenstaande gegevens!